Kryssningspaket för skolloven 2022

Vi har satt ihop fantastiska kryssningspaket för sportlovet, påsklovet, sommarlovet, höstlovet och jullovet 2022. Samtliga med Royal Caribbeans fartyg i den banbrytande Oasis-klassen, i Karibien och Medelhavet. När passar dig bäst att åka och vilket fartyg föredrar du?

Sportlovskryssning i Karibien

Njut av ett varmt och roligt sportlov ombord på giganten Symphony of the Seas i västra Karibien. Aktiviteter, underhållning och fantastisk mat ombord blandas med spännande stopp i Miami, Cozumel, Roatan, Puerto Costa Maya och Perfect Day CocoCay.

Symphony of the Seas

Påsklovskryssning i Karibien

Fira påsken ombord på Royal Amplified®-renoverade Allure of the Seas i östra Karibien. Aktiviteter, underhållning och fantastisk mat ombord blandas med strandliv, färgstark arkitektur och historiska ruiner i Miami, Puerto Rico, Bahamas och på St. Maarten.

Allure of the Seas

Sommarlovskryssning i Medelhavet

Börja sommarlovet med en kryssning i västra Medelhavet med Harmony of the Seas. Aktiviteter, underhållning och fantastisk mat ombord blandas med shopping, strandliv, rik kultur, vackra byggnader och ett pulserande folkliv i Spanien, Frankrike och Italien.

Harmony of the Seas

Höstlovskryssning i Karibien

Fly det begynnande höstmörkret med en kryssning i östra Karibien, med fartyget Symphony of the Seas. Aktiviteter, underhållning och fantastisk mat ombord blandas med spännande stopp på öarna Haiti och St. Thomas, och i Puerto Rico, Bahamas och Miami.

Symphony of the Seas

Jullovskryssning i Karibien

Fira julen ombord på Symphony of the Seas, i värmen bland öarna i östra Karibien. Aktiviteter, underhållning och fantastisk mat ombord blandas med färgstark arkitektur, skönt strandliv och gamla ruiner i Bahamas, Puerto Rico och på Haiti och St. Maarten.

Symphony of the Seas

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.