Fly & Cruise med Costa Diadema

Under hösten/vintern 2019 och vintern/våren 2020 erbjuder Costa Cruises fantastiska priser på resor i Mellanöstern. I priserna ingår flyg tur/retur, 7-nätterskryssning, en natt på femstjärnigt hotell, alla transfers samt utflykt i Doha.

Costa Cruises är Europas idag största kryssningsrederi med för närvarande 12 fartyg i drift världen över, just för den europeiska marknaden, där Costa Diadema är det senaste tillskottet till fartygsflottan. Fartygen har alla en unik karaktär och exklusiva tjänster men gemensamt för samtliga är att de byggts för att kombinera komfort, nöjen och fritid ”Costa style”. Ombord råder en tydlig italiensk stil, med en livlig atmosfär med mycket aktiviteter och levande musik, och du som gillar italiensk mat och livsstil har kommit helt rätt!

Lär känna Doha med en utflykt till bland annat den lyxiga ön the Pearl-Qatar, den sju kilometer långa strandpromenaden Corniche, Museum of Islamic Art och den uråldriga utomhusmarknaden Souq Waqif. Fascineras av den 5000-åriga metropolen Abu Dhabi, som är en spännande mix av modern arkitektur och gamla bakgator. Bli häpen över storslagna Dubai där den ena sevärdheten är mer spektakulär än den andra. Upplev den "nya", lyxiga staden Muskat som överraskar sina besökare med imponerande arabisk arkitektur.

Erbjudandet
I specialerbjudandet ingår direktflyg med Quatar Airways tur/retur från Stockholm, Köpenhamn eller Helsingfors, en natt på ett femstjärnigt hotell i Doha med halvpension samt en halvdagsutflykt i staden, en 7-nätters kryssning med helpension och måltidsdryckespaket, dricks till servicepersonalen samt 250MB internet per person, samt transfers.

Erbjudandet gäller i mån av tillgång, på individuella nybokningar. Kontakta oss för mer information och bokning! Du når oss via mail, per telefon: 08-20 55 00 eller om du önskar besöka oss på Saltmätargatan 8 i Stockholm.