MSC Summer Deal

Ge dig själv någonting att se fram emot nästa sommar! MSC Cruises erbjuder nu en Summer Deal på utvalda kryssningar i norra Europa under sommaren 2021 (3/5 - 30/9 2021). Boka senast 31:a augusti 2020 för upp till 25% rabatt.

Barnvänliga MSC Cruises

MSC Cruises har kryssningar för hela familjen, på moderna fartyg med en sydeuropeisk touch. Utbudet ombord varierar något men på samtliga fartyg finns gott om aktiviteter och underhållning som passar för stora som små. Varför inte passa på att åka på en generationsresa? För den som önskar en lite lyxigare vistelse ombord finns den exklusiva avdelningen MSC Yacht Club på vissa av fartygen.

Erbjudandet

Aktuella fartyg som inkluderas i kampanjen är MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Preziosa, MSC Splendida och nya MSC Virtuosa och kryssningarna ger dig möjlighet att upptäcka spännande platser som norska fjordarna, Nordkap, de baltiska huvudstäderna, Brittiska öarna, Island eller pampiga Sankt Petersburg. Avresehamnarna är Southampton, Warnemünde, Kiel och Hamburg, och närliggande Köpenhamn.