Kryssningar under sommarlovet 2022

Äntligen sommar och lite längre ledigt från skola och jobb. Ta med familjen på en härlig kryssning till spännande resmål runt om i världen. Roliga aktiviteter, storslagen underhållning och nya upptäckter för stora som små väntar.

Norwegian Cruise Line

Utbudet ombord Norwegian Cruise Lines fartyg varierar något men att fokus ligger på familjens alla medlemmar, såväl vuxna som barn/ungdomar, är gemensam för hela flottan. På fartygen finns aktiviteter och underhållning i världsklass. Gå på Broadwaymusikaler, utmana familjen och vännerna i bowling, lyssna på liveband, återhämta dig på spa och shoppa i butikerna. Här finns klätterväggar, stora soldäck, gym, barn- och ungdomsklubbar, karaokebarer och vattenrutschbanor. Dessutom erbjuder inget annat rederi så många olika restauranger att välja mellan.

Läs mer om NCL:s barn- och ungdomsprogram
right

MSC Cruises

En kryssning med MSC Cruises passar utmärkt för hela familjen då det på fartygen finns aktiviteter för de stora familjemedlemmarna likväl som för de små. Lär dig dansa, tävla i idrottsturneringar, unna dig en spabehandling, utmanas i matlagning och sjung karaoke. Ha roligt i de stora poolområdena, svettas i de välutrustade gymmen, åk snabbast i vattenrutschbanorna, kasta tärning i casinot och shoppa i butikerna. Utbudet ombord varierar något men den sydeuropeiska atmosfären är genomgående. I de många restaurangerna bjuds goda Medelhavssmaker likväl som smaker från andra delar av världen.

~ "Att ta med barnen och ungdomarna på en kryssning utgör en risk – det blir svårt att semestra på något annat sätt i framtiden!" ~

Costa Cruises

På en kryssning med Costa Cruises känner du dig alltid välkommen oavsett om du är ensamstående, reser i par eller har hela familjen med ombord. Här trivs du som uppskattar italiensk mat och livsstil i en livlig atmosfär. Fartygen har alla en unik karaktär och exklusiva tjänster men gemensamt för samtliga är att de byggts för att kombinera komfort, nöjen och fritid ”Costa style”. På dagsprogrammet finns mängder av aktiviteter och på kvällstid bjuds teaterföreställningar, shower, musik och tävlingar. Ombord finns gym, spa och härliga poolområden.

Läs mer om Costas barn- & ungdomsprogram
right

Royal Caribbean

Royal Caribbeans fartyg erbjuder massor att se och göra för både vuxna och barn/ungdomar. Rederiet har lanserat flera “firsts” genom åren som utmanat vad som är möjligt att ha på ett kryssningsfartyg. Här finns äventyrsaktiviteter som zipline, surfsimulator, radiobilar och trapetsskola. Önskar du lugnare aktiviteter finns härliga spaavdelningar, utomhusbio, matlagningskurser och storslagna shower på scen, is och i vatten för hela familjen att njuta av. Dessutom är maten ombord i världsklass. Gågator kantade med restauranger, barer och caféer innebär nästan obegränsade valmöjligheter.

Läs mer om Royals barn- & ungdomsprogram
right

Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Lines kryssningar är färgglada och underhållande med aktiviteter för både familjer och singelresenärer, för vänner och för par. Ombord råder knappast någon brist på att se och göra för alla åldrar och rederiets motto, ”Fun for all, all for fun”, genomsyrar atmosfären och utbudet. Sysselsätt dig med danslektioner, en runda minigolf, en joggingtur i löpspåret eller en lugnare stund i biblioteket. Ombord finns även nervkittlande vattenrutschbanor, utomhusbio och möjligheten att lära sig baka pizza.

more
more
sort
more
På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.