Sommarvarma kryssningar

- med Royal Caribbeans fartyg Voyager of the Seas

Upptäck Östersjöns pärlor

Avresa från Stockholm, övernattning i storslagna St. Petersburg och stopp i vackra Visby.

Ombordstigning för dessa 7-nätterskryssningar sker i Stockholm. Beroende på avresedatum skiljer sig rutten något men gemensamt för dem alla är ett stopp i vackra St. Petersburg, där fartyget stannar över natten. Här kan du uppleva enastående palats, storslagna katedraler och intressanta monument, världsberömda balettkompanier och makalösa teatrar. Vidare besöks den moderna kulturstaden Helsingfors där konstutställningar och museum kan vara intressanta att upptäcka. Staden rymmer drygt 70 olika museum så det är bara att välja och vraka beroende på intresse. Charmiga Tallinn, med sina vackra kyrkor, livfulla torg och världens äldsta apotek som fortfarande är i drift, är ytterligare ett stopp. Sist men inte minst besöks idylliska Visby på Gotland, som även kallas ”Rosornas och ruinernas stad”.

Rederiet & Fartyget

Royal Caribbean

Royal Caribbean stoltserar med de största fartygen på marknaden och nya innovationer tänjer ständigt på gränserna för vad som är möjligt att göra ombord på ett fartyg. Helpension ingår alltid i kryssningens pris och maten ombord är av hög klass. Njut av spännande sushi, läckra burgare, fantastiska Medelhavssmaker och korv med bröd på nytt vis. Stämningen ombord är uppsluppen och klädstilen är ledig, om än lite mer uppklädd på kvällen. LÄS MER

Voyager of the Seas

Ombord på Voyager of the Seas får du uppleva det bästa från Royal Caribbeans större fartyg i en något mindre förpackning. Fartyget är ett perfekt alternativ för både aktiva och livsnjutare, vuxna som barn, då hon erbjuder mängder med aktiviteter, underhållning och möjligheter till rekreation. Ät goda middagar, se en film vid poolkanten, utmana klätterväggen, gå på storslagna föreställningar eller njut av en skön spabehandling. LÄS MER

Gruppresa med Club Eriks

Önskar du resa i grupp? Med Club Eriks ingår det mesta och Club Eriks egen värd är med under hela resan. Försäkra dig om en plats på någon av resorna redan nu!

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.