Östersjökryssningar

Härliga kryssningar på Östersjön med Royal Caribbeans fartyg Jewel of the Seas. Avresa från Stockholm, övernattning i St. Petersburg och stopp i vackra Visby.

Utforska Östersjöns pärlor

Ombordstigning för dessa 7-nätterskryssningar sker i Stockholm. Efter en dag till havs blir första stoppet vackra St. Petersburg där fartyget stannar över natten. Upplev enastående palats, storslagna katedraler och intressanta monument, världsberömda balettkompanier och makalösa teatrar. Vidare besöks den moderna kulturstaden Helsingfors där konstutställningar och museum kan vara intressanta att upptäcka. Staden rymmer drygt 70 olika museum så det är bara att välja och vraka beroende på intresse. Charmiga Tallinn, med sina vackra kyrkor, livfulla torg och världens äldsta apotek som fortfarande är i drift, blir sedan nästa stopp. Sist men inte minst besöks idylliska Visby på Gotland, som även kallas ”Rosornas och ruinernas stad”.

Rederiet & Fartyget

Royal Caribbean

Royal Caribbean stoltserar med de största fartygen på marknaden och nya innovationer tänjer ständigt på gränserna för vad som är möjligt att göra ombord på ett fartyg. Helpension ingår alltid i kryssningens pris och maten ombord är av hög klass. Njut av spännande sushi, läckra burgare, fantastiska Medelhavssmaker och korv med bröd på nytt vis. Stämningen ombord är uppsluppen och klädstilen är ledig, om än lite mer uppklädd på kvällen. LÄS MER

Jewel of the Seas

Ombord på Jewel of the Seas får du uppleva det bästa från Royal Caribbeans större fartyg i en mindre och mer exklusiv förpackning, då en klassisk amerikansk lustjakt var inspirationen när fartyget skapades. Hon renoverades så sent som 2018 och erbjuder flera barer, gott om shoppingmöjligheter, ungdomsdisco och minigolf. Bland mycket annat. Ät goda middagar, se en film vid poolkanten, utmana klätterväggen, satsa allt på Casino Royale℠, gå på storslagna föreställningar eller njut av en skön spabehandling. LÄS MER

Vilket datum passar dig bäst?

Välj nedan vilket datum som passar dig bäst att åka.

Östersjökryssning med Club Eriks

Önskar du kryssa på Östersjön i grupp tillsammans med Club Eriks så är du välkommen att boka in dig på kryssningen den 18 - 25 juli. Som vanligt med Club Eriks ingår det mesta och Club Eriks egen värd är med under hela resan. Försäkra dig om en plats redan nu!