Carnival Cruise Line

Festliga kryssningar med aktiviteter och underhållning i en avslappnad atmosfär.

  • Stort utbud av aktiviteter
  • Barn- & ungdomsvänligt
  • Prisvärt

OM: Carnival Cruise Line grundades 1972 och är en del av Carnival Corporation & plc, världens största kryssningsoperatör, där även bland annat Princess Cruises och Holland America Line ingår. Rederiet har 2 - 24 dagar långa kryssningar till Hawaii, Alaska, Kanada, Europa och Mexiko, även om det är främst för kryssningar i Karibien som Carnival är känt.

FÖR: Carnivals moderna fartyg har något för både familjer och singelresenärer, för vänner och för par, utan att plånboken behöver bli lidande. Rederiets motto är ”Fun for all, all for fun” och ombord råder knappast någon brist på aktiviteter och underhållning. Vill du ha en rolig semester har du kommit rätt.

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

1

Nöje & underhållning

Carnivals fartyg har ett stort utbud av aktiviteter och underhållning. Sysselsätt dig med danslektioner, en runda minigolf, en joggingtur i löpspåret eller en lugnare stund i biblioteket. Ombord finns även nervkittlande vattenrutschbanor, utomhusbio och möjligheten att lära sig baka pizza. En av Carnivals specialiteter är att ta ombord kända artister och komiker på en specialinriktad kryssning för alla fans.

up
2

Mat & dryck

På Carnivals kryssningar är maten till största delen amerikanskt influerad. Här finns bland annat restaurangen Guy’s Burger Joint som serverar hamburgare och pommes frites vid pooldäck, som är ett samarbete med kändiskocken och tv-personligheten Guy Fieri. Du finner dock även restauranger med klassiskt italienskt, läckert japanskt, kryddigt indiskt och spännande mongoliskt, och givetvis flera barer och caféer.

down
3

Atmosfär

Namnet avslöjar allt – det är färgglatt, underhållande och avslappnat ombord. Rederiet vänder sig främst till resenärer som vill ha en rolig semester och det genomsyrar atmosfären ombord.

down
4

Miljöarbete

På Carnivals hemsida kan du läsa om rederiets miljöarbete. Här står bland annat om rederiets hållbarhetsmål för 2020, om vikten av att ha ett gott samarbete med befolkningen i de hamnar rederiet angör samt om Carnivals nya fartyg Mardi Gras som kommer drivas på LNG-gas.

Önskar du veta mer kan du läsa här.

down

Fartyg

down
down
sort
down