Celebrity Cruises

Moderna kryssningar med omsorg om minsta detalj och uppmärksam service.

  • Modern lyx 
  • Dricks ingår 
  • Menyer av Michelinkock

OM: Celebrity Cruises grundades så sent som 1989, med första seglats året därpå, och har därmed en av världens yngsta fartygsflottor. Rederiet är ett av världens mest prestigefyllda kryssningsrederier, som sedan 1997 hör till samma koncern som bland annat Royal Caribbean International och Azamara. Celebrity Cruises erbjuder kryssningar till världens alla kontinenter. Vanliga resmål är Karibien, Medelhavet och Asien, men även till bland annat Galapagos, Nordamerika och Alaska går det kryssningar.

FÖR: Kryssningar med Celebrity Cruises passar framförallt för par, vänner som vill kryssa tillsammans och för generationsresor med lite äldre barn. Varför inte passa på att fira bröllopsresa eller något jubileum ombord? Även om fartygen skiljer sig åt och utbudet varierar något andas samtliga modern lyx, och servicenivån ombord är mycket hög.

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

1

Nöje & underhållning

Du behöver knappast oroa dig för att få en tråkig stund ombord. Här finns bio, löpbana, bibliotek, basketplan, pooler, gym, och barn- och ungdomsklubbar. Gå en danskurs, lyssna på livemusik och njut av underhållning i teatern. Dra dig tillbaka och njut av solnedgången från din balkong eller stanna uppe till sent på nattklubben. 

up
2

Mat & dryck

All inclusive ingår i kryssningens pris, vid bokning av utsideshytt eller högre på utvalda kryssningar. Ombord fartygen finns upp till 12 restauranger att välja bland, med utsökta smaker från hela världen. Menyerna är gjorda av Michelinkocken Cornelius Gallagher. Njut av italienskt, franskt, amerikanskt och japanskt i perfekt kombination med goda viner, smakrik öl, fräscha juicer och spännande cocktails.

down
3

Atmosfär

Det är en avslappnad stämning ombord Celebrity Cruises kryssningar och klädseln är ledig. På “Evening Chic”-kvällar rekommenderas skjorta och långbyxor. 

down
4

Miljöarbete

På Celebritys hemsida kan du läsa om rederiets miljöarbete. Här står bland annat att de under 2019 kommer att sluta med plastsugrör ombord på samtliga fartyg och om företagsinitiativet “Save the Waves”, som innefattar bland annat sophantering och socialt hållbart ansvar.  

Önskar du veta mer kan du läsa här.

down

Fartyg

down
down
sort
down