Holland America Line

Eleganta kryssningar i traditionsenlig miljö, till destinationer på alla sju kontinenter.

  • Mellanstora fartyg
  • Lugn stämning
  • Förstklassig mat

OM: Holland America Line är ett nederländskt-amerikanskt rederi som erbjudit kryssningar sedan 1895. Sedan 1989 ägs rederiet av Carnival Cruise Lines, som i sin tur är en del av Carnival Corporation & plc – världens största kryssningsbolag. Holland America Line erbjuder kryssningar till världens alla sju kontinenter och vann under 2019 Cruise Critic’s Cruisers’ Choice Destination Awards för sina kryssningar i bland annat Alaska.

FÖR: Holland America Lines fartyg är klassiska i utförandet och riktar sig främst till vuxna och par som söker avkoppling och fantastiska middagar i en elegant miljö, även om det finns aktiviteter även för barn och ungdomar mellan 3 - 17 år ombord. Samtliga fartyg tar under 3 000 gäster så här bjuds kryssningar i en lugn miljö.

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

1

Nöje & underhållning

Det finns gott om aktiviteter och underhållning ombord. Träna i gymmet, gå på workshops, lyssna på livemusik, shoppa, gå på museum, njut av vinprovning.. I land väntar ytterligare möjligheter till upptäckande då spännande utflykter med Zodiacs ingår i utvalda hamnar.

up
2

Mat & dryck

Helpension ingår alltid i kryssningspriset och det finns flera restauranger och barer att välja bland, både som ingår och som kostar extra. Rederiets motto är ”Signature of Excellence” och det märks tydligt på matens höga standard. Här finns bland annat smakfullt italienskt, exotiska smaker från Asien och sofistikerat från det franska köket. En gång per kryssning är det vanligt att rederiet erbjuder guidade turer i deras kök och ibland tas även kända gästkockar in för att underhålla resenärerna.

down
3

Atmosfär ombord

Atmosfären ombord på Holland America Lines kryssningar är varm och gästvänlig, och den mindre storleken på fartygen skapar en familjär känsla.

down
4

Miljöarbete

På Holland America Lines hemsida kan du läsa om Carnival Corporations miljöarbete, där Holland America Line ingår. Kryssningsoperatören säger sig ta stort ansvar för hållbarhet, både socialt och miljömässigt, och några prioriteringar som nämns är vikten av att förbättra kvaliteten på luftutsläpp, hur viktigt det är att stödja samhällen som besöks samt att alla anställda ska ha en positiv arbetsmiljö.

Önskar du veta mer kan du läsa här.

down

Fartyg

down
down
sort
down