Holland America Line

Eleganta kryssningar i traditionsenlig miljö, till destinationer på alla sju kontinenter.

  • Mellanstora fartyg
  • Lugn stämning
  • Förstklassig mat

OM: Holland America Line är ett nederländskt-amerikanskt rederi som erbjudit kryssningar sedan 1895. Sedan 1989 ägs rederiet av Carnival Cruise Lines, som i sin tur är en del av Carnival Corporation & plc – världens största kryssningsbolag. Holland America Line erbjuder kryssningar till världens alla sju kontinenter och vann under 2019 Cruise Critic’s Cruisers’ Choice Destination Awards för sina kryssningar i bland annat Alaska.

FÖR: Holland America Lines fartyg är klassiska i utförandet och riktar sig främst till vuxna och par som söker avkoppling och fantastiska middagar i en elegant miljö, även om det finns aktiviteter även för barn och ungdomar mellan 3 - 17 år ombord. Samtliga fartyg tar under 3 000 gäster så här bjuds kryssningar i en lugn miljö.

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

right

Nöje & underhållning

Det finns gott om aktiviteter och underhållning ombord. Träna i gymmet, gå på workshops, lyssna på livemusik, shoppa, gå på museum, njut av vinprovning.. I land väntar ytterligare möjligheter till upptäckande då spännande utflykter med Zodiacs ingår i utvalda hamnar.

Fartyg

more
more
sort
more
På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.