Costa Cruises

Bekväma och eleganta kryssningar i tydlig italiensk stil, med originella rutter.

  • Passar alla åldrar
  • Mycket prisvärt
  • Stort utflyktsprogram

OM: Costa Cruises är ett brittisk-amerikanskägt italienskt kryssningsrederi som grundades 1854, ursprungligen som ett fraktrederi för att kunna transportera olivolja och textilier från Sardinien till det italienska fastlandet. Rederiet är idag Europas största kryssningsrederi med fokus främst på destinationer i just Europa, men kryssningarna går även till Karibien, Indiska oceanen, Mellanöstern, Sydostasien och Sydamerika.

FÖR: Costa Cruises erbjuder kryssningar för alla målgrupper och passar barnfamiljer och ensamstående likväl som par i alla åldrar. Här trivs du som uppskattar italiensk mat och livsstil i en livlig atmosfär med mycket aktiviteter och levande musik. Kryssningsfartygen har alla en unik karaktär och exklusiva tjänster men gemensamt för samtliga är att de byggts för att kombinera komfort, nöjen och fritid ”Costa style”.

ETT SKEPP KOMMER LASTAT

1

Nöje & underhållning

Du behöver knappast oroa dig för att få en tråkig stund ombord – oavsett fartyg finns mängder av aktiviteter på dagsprogrammet och underhållningen på kvällstid är varierad med shower, teaterföreställningar, musik och tävlingar. Ombord finns gym, spa och härliga poolområden.

Läs gärna om Costas barn- & ungdomsklubbar här.

up
2

Mat & dryck

Alla restauranger serverar specialiteter tillagade med den kärlek till mat som italienarna är kända för. Njut av läckra burgare, spännande fusionrätter, äkta italiensk pizza och krämig glass. Frukost, lunch och middag äter du i buffé- eller á la carte-restaurangen. I vissa av Costa Cruises hytter ingår även dryckespaket så du till exempel kan njuta av en kall öl eller ett glas vin till maten.

down
3

Atmosfär

På en kryssning med Costa Cruises känner du dig alltid välkommen. Fartygen är speciellt utformade för europeiska gäster och har en livlig atmosfär, främst på de nyare fartygen, och bra service. När du kryssar med Costa Cruises kan du lämna smokingen hemma – på kvällarna gäller stilig klädsel, utan formella krav.

down
4

Miljöarbete

På Costa Cruises hemsida kan du läsa om rederiets miljöarbete. Här står bland annat hur Costa donerar mat som ej gått åt ombord till lokala organisationer som distribuerar den till behövande, hur rederiet arbetar mot FN:s globala mål samt att rederiet sorterar 100% av sina sopor ombord.

Önskar du veta mer kan du läsa här.

down

Fartyg

down
down
sort
down