Kryssning i Karibien med barn

Det sköna klimatet, den härliga atmosfären, de läckra naturupplevelserna, de goda smakerna och de roliga aktiviteterna gör Karibien till en av världens bästa kryssningsdestinationer – speciellt om du reser med barn/ungdomar.

~ "Hade vi tur fick vi "låna" barnen till middagen" ~

Destinationen

Karibiens stora örike ger möjligheten att besöka flera vackra och exotiska öar på en och samma kryssning, utan att du behöver packa upp väskan mer än en gång. Då vissa rederier har sina egna karibiska öar är flera resmål dessutom specifikt anpassade just för kryssningsresenärer. Det fantastiska klimatet gör att destinationen lämpar sig för resande året runt så det är inte konstigt att Karibien är en av världens mest populära kryssningsdestinationer!

Rederierna

Nästan samtliga rederier erbjuder resor i regionen och här går några av världens största kryssningsfartyg. Ombord erbjuds ett fantastiskt utbud av att se och göra för både vuxna och barn/ungdomar som vattenland, olika sportaktiviteter, spa, barn- och ungdomsklubbar, ett stort antal restauranger, barer och caféer, lekrum, utställningar, shopping, bio, minigolf, gokart, generösa poolområden.. Här finns ingen tid till att bli uttråkad eller sysslolös.

Vi rekommenderar

Väljer du rätt rederi och rätt fartyg är succésemestern ett faktum och framförallt Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, Carnival Cruise Line, Costa Cruises och MSC Cruises är barnvänliga ut i fingerspetsarna. Fartygen är byggda för barnfamiljer och säkerhetsföreskrifterna ombord är rigorösa. Flera av våra gäster har uttryckt det som att "Hade vi tur fick vi ”låna” barnen till middagen!" så här kan man tryggt låta barnen upptäcka fartyget på egen hand, tillsammans med nyfunna vänner.

down
down
sort
down

Hjälp! Vi hittar tyvärr inga resultat på denna sökning

Prova att justera bland filtren eller varför inte göra en helt ny sökning?

Vill du försöka om från början?
0 av 0st
check-circle
På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.