Eriks Cruises informerar

Resebranschen är onekligen en luttrad bransch och vi blir ständigt utmanade av allt från isländska askmoln och arabiska vårar till amerikanska presidenter och världsomspännande virus.

Vi följer utvecklingen av coronavirusets framfart noga och tar del av information från Utrikesdepartementet och Folkhälsomyndigheten, för expertis i säkerhetspolitiska och hälsomässiga frågor. Det som nu gäller är att UD tillåter resor till vissa utvalda länder i Europa från och med 30 juni 2020. Till samtliga länder utanför Europa/EES och Schengenområdet gäller reseavrådan fortsatt för icke nödvändiga resor fram till den 15 april 2021.

Med hänsyn till de rådande omständigheterna runt om i världen så gäller det för oss på Eriks Cruises att anpassa vår verksamhet. Vi kommer från 1 april och tills vidare att ha nya öppettider på kontoret, måndag till torsdag 9 - 13. Vi får be om att all kommunikation med oss görs via mail eller telefon till annat anges. Besök i butiken undanbedes med respekt för er, våra kunder, och vår personal.

Hela resebranschen befinner sig i en mycket ansträngd situation. Vår erfarenhet så här långt är att alla, oberoende nation och företag, försöker att hjälpas åt för att minska de negativa effekterna. Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss i enlighet med ovan.